Hytera Mobilfunk GmbH, Obhodni software

609.00

1 na zalogi

Šifra: 7b067eed8083 Kategoriji: ,

Opis

Hytera Patrol System je uporabniku prijazna in hkrati stroškovno učinkovita rešitev za upravljanje varnostnega osebja. S tehnologijo RFID in zanesljivim DMR radijskim sprejemnikom lahko spremljate patruljno osebje ves čas, s čimer povečate njihovo varnost in učinkovitost.

Različna področja uporabe: Sistem Hytera Patrol omogoča podporo na vseh različnih področjih uporabe za optimizacijo upravljanja patrulj. Kjerkoli se uporablja patruljno osebje, se lahko poti načrtujejo in spremljajo s pomočjo programske opreme za patruljiranje: na primer v tovarnah, logističnih centrih, hotelih ali maloprodajni industriji.

Učinkovito upravljanje patrulj: poti in urnike lahko ustvarite in prilagodite s pomočjo programske opreme za patrulje. To omogoča prilagodljive spremembe poti in jih optimizira glede na vaše trenutne zahteve.

Preizkušena radijska tehnologija DMR in RFID: Radijska tehnologija, ki se uporablja za prenos podatkov v klicni center, temelji na odprtem ETSI standardu DMR. Podatki o patrulji se zbirajo s pasivnimi kontrolnimi zočkami, ki podpirajo RFID, in DMR ročnim radijskim sprejemnikom PD415.

Prilagodljiva uporaba: Kot sprejemno postajo lahko uporabljate tudi repetitor in mobilni radio (MD785 / MD785G). V primeru repetitorja je patruljni sistem povezan prek IP, kar omogoča, da se postavi na oddaljeno lokacijo. V primeru MD785 / MD785G se to doseže s standardnim kablom za programiranje.

Zanesljiv prenos podatkov: Če podatkov ni mogoče prenesti v klicni center zaradi pomanjkanja radijske pokritosti z DMR, radio PD415 ponuja funkcije, ki omogočajo poznejši prenos teh podatkov. Takoj, ko se radio ponovno poveže z DMR sistemom, lahko podatke patrulje ponovno pošljete s pritiskom na gumb. Alternativno je možen tudi prenos podatkov brez povezave prek kabla.

Vizualizacija patruljnih poti: Za vizualizacijo lahko uvozite lastno kartografsko gradivo v obliki grafičnih datotek v programsko opremo za patruljiranje, npr. V formatu JPG. Pri tem lahko posebne funkcije prek menija preprosto vključite, na primer več nadstropij stavbe.

Analiziranje podatkov o patrulji: Programska oprema za patruljiranje ponuja številne uporabne funkcije za iskanje in statistično analizo prejetih podatkov. Po potrebi jih lahko izvozite v Excelovo datoteko ali dokument PDF.