Nalagam ...

Vprašanja & Odgovori

Pogosto zastavljena vprašanja s strani naših strank

Pogosto Zastavljena Vprašanja

Koliko časa traja popravilo moje naprave?

Večino naprav popravimo v roku 24 ur. Če delov nimamo na zalogi, traja popravilo 2 dni, v primeru nujnega popravila, pa je lahko delo opravljeno prednostno. Razumemo, da vam je težko brez vaše naprave, zato se trudimo, da je popravilo realizirano v najkrajšem možnem času.

Koliko me bo stalo popravilo?

Vedno, vam pred popravilom povemo koliko bo vaše popravilo znašalo. V primeru, da se odločite za popravilo je diagnosticiranje napake brezplačno. Ne želimo, da vas znesek popravila preseneti, zato vam znesek povemo prej, pred popravilom naprave.

Imate servis na domu?

Servis Računalnikov Maribor Global Net, nudi servis tudi na domu. Servis računalnikov na domu je brez dodatnega doplačila kilometrine. V skrajnem primeru, vašo napravo odpeljemo v naše prostore, ter jo tam popravimo, in jo nato dostavimo nazaj na vaš naslov. Lepo, kajne?

Ali lahko rešite podatke?

Seveda, v večini primerov, rešujemo podatke tudi za več kot 10 let nazaj. Kontaktirajte nas in naši tehniki vam bodo pomagali.

Zaskrbljen sem za svojo privatnost, so moji podatki varni?

Naše podjetje ima strogo varovano omrežje ter strogo varovanje vaše zasebnosti. Naši zaposleni so zavezani z aktom o varovanju podatkov, zato je vsak stik z podatki varovan. V primeru, da želite imeti varnostno kopijo podatkov, jo lahko hranimo tudi v strogo varovanem sefu.

[contact-form-7 id="707" title="Order Form"]